Referenser

“Svevia hade under en längre tid sökt en senior kalkylingenjör som skulle hjälpa oss att räkna på dels nya projekt och dels etapper i befintliga projekt. Eftersom det varit svårt att hitta en permanentlösning började vi titta på en interimslösning och fick hjälp av Joakim Ruchatz och Entrecon Consulting. De presenterade ganska snart en rejält erfaren konsult som nu jobbar halvtid/utifrån behov åt oss och som vi är mycket nöjda med. Jag kan varmt rekommendera Entrecon Consulting och deras tjänster!”
​​​​​​​
Mattias Gretzer, Regionchef Stockholm Anläggning, Svevia
konsulter bygg anläggning infrastrukonsulter bygg anläggning infrastru
konsulter bygg anläggning infrastruktur fastighet installation konsulter bygg anläggning infrastruktur fastighet installation
“När vi startade upp Partnex ville vi börja lite försiktigt med att anställa och tänkte oss en mix av egna anställda och konsulter.  Jag känner Joakim Ruchatz sen tidigare och efter att ha förklarat våra tankar presenterade Joakim en arbetsledare som snabbt har blivit en del i gänget, tillför mycket och varit värdefull för oss i utvecklingen av bolaget. Jag kan varmt rekommendera Joakim Ruchatz och Entrecon Consulting; trevligt och personligt bemötande och professionell hjälp med resurser”

Patrik Arengård, VD Partnex
“Under hösten hade vi ett stort behov av att ta in resurser interimistiskt i vårt projekt på Lovön åt Trafikverket, Förbifart Stockholm. Vi fick under denna period god hjälp av Joakim Ruchatz på Entrecon Consulting. Vissa förfrågningar drogs tillbaks av olika anledningar, men Joakim försåg oss hela tiden med nya förslag. Nu några månader senare har Joakim och Entrecon Consulting hjälpt oss med ett flertal konsulter såsom olika KMA-resurser, arbetsledare, datasamordnare/kvalitetsingenjör. Vi är mycket nöjda med den service vi får och de konsulter Entrecon Consulting levererar.”

Konstantin Spinos, Senior Projektchef Tunnel,
​​​​​​​Veidekke Entreprenad


konsulter anläggning bygg fastighet installation infrastruktur konsulter anläggning bygg fastighet installation infrastruktur