Jobba hos oss

Entrecon Consulting söker ständigt efter duktiga personer med erfarenhet från bygg- och fastighet, mark och anläggning, samt infrastruktursektorn, gärna med erfarenhet både från beställarledet och entreprenörsledet.

Det är viktigt för oss med en balans mellan arbete ocb privatliv. Vi tror att nöjda, glada och motiverade medarbetare presterar bättre och det framförallt när de befinner sig i spännande och utmanande projekt. Vi försöker därför alltid matcha konsultens önskemål och profil med uppdragets art och karaktär för att uppnå en win-win situation med en nöjd beställare och nöjd medarbetare/konsult!
​​​​​​​
Vi erbjuder en miljö där ledord är frihet under ansvar, ständig utveckling och glädje på jobbet! Vi vill erbjuda våra medarbetare en utveckling såväl på det individuella som på det professionella planet, vilket vi gör genom att driva intressanta, spännande och utmanande projekt samt kontinuerligt fortbilda oss. 

Vi välkomnar också intresseanmälningar från duktiga en-/fåmansföretagare som vill ingå i vårt omfattande nätverk av samarbetpartners. Hos oss skall det vara enkelt och smidigt att jobba som underkonsult och du skall känna dig som en i gänget från dag ett!

​​​​​​​Entrecon Consulting skall vara det naturliga valet för dig som konsult, vare sig du vill jobba som underkonsult eller söker en anställning.

Låter det intressant?

​​​​​​​Kontakta Joakim Ruchatz med en intresseanmälan!

Kontaktuppgift

VD
​​​​​​​Joakim Ruchatz
070-6517939
joakim@entreconconsulting.se